Цушко вирішив, що він скелет держави і закликав голосувати за себе

Четвер, 27 вересня 2007, 13:18

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко впевнений, що залишиться на посаді і після виборів.

Про це він заявив на селекторній нараді працівників МВС у середу, повідомляє Обком.

"Співробітники МВС, прошу вас не дивіться на те, як той "віл" постійно бреше, ніщо не зміниться після цих виборів. До чого я це говорю, тому, що я останусь міністром і надалі, і дивіться, щоб вам не було стидно, що відбувається, що буде відбуватися в МВС і як ви себе вели", - цитує видання Цушка.

Міністр подякував особовому складу співробітників МВС за службу та за те, що "правильно діяли і в кінці травня і всі ці місяці і в подальшому".

"Хочу, щоб ви зрозуміли, що обстановка в країні і дальше буде залежати від того, як буде працювати система МВС. Я ще раз повторяю, ми являємося скелетом Держави. Держава Україна тримається на системі МВС", - наголосив Цушко.

"Уважно подивіться, проаналізуйте, у вас є життєвий досвід і зробіть серйозний висновок і в підсумку підтримайте мене, і ви, це не агітація - підтримавши мене, ви підтримаєте себе.
Перш за все, думайте про себе, майбутнє системи МВС, куди її будуть використовувати і як будуть використовувати", - додав міністр у відпустці.

Водночас Цушко закликав міліціонерів на виборах дотримуватися закону.

"І прошу: працівники міліції, у вибори ми не можемо втручатися , тому прошу дотримуватися закону про вибори, документувати всі порушення. Сценарій після виборів, це форми протесту. Друге, провокації з маніпуляціями виборів з сценарієм не підписання протоколів і т. д. Цей сценарій відомий всім, в тому числі і працівникам міліції", - поросив він.

"Прошу ототожніть все це і будьте готові до цього. Прошу документувати це все", - заявив Цушко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування