Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не змогла пригадати, в кого виграв "Шахтар"

Четвер, 27 вересня 2007, 20:30

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє змиритися з результатами дострокових виборів.

Про це Тимошенко заявила в ефірі донецької телекомпанії "Україна".

"Вважаю, що дострокові вибори – це кінець кризи, а не її новий виток. І не треба було проводити вибори, якщо вони закінчаться судами і майданами. Ми підкоримося вибору, який зробить народ", - пообіцяла Тимошенко.

На питання, чи можливо проведення дострокових виборів президента, Тимошенко сказала: "Підстав для таких дострокових виборів немає, а термінові вибори будуть по суті через рік. У 2009 році починається виборча президентська кампанія, а її треба просто дочекатися".

Вона додала, що президент Віктор Ющенко запевнив її про свою прихильність коаліції демократичних сил.

Коментуючи агітацію Віктора Ющенка на користь блоку "Наша Україна – Народна самооброна", Тимошенко відповіла: "Я категорично негативно ставлюся до порушення будь-якою посадовою особою закону, що забороняє посадовим особам агітувати під час виборів".

За її словами, президент і прем'єр є посадовими особами.

Тимошенко також розкритикувала обіцянку Партії регіонів зробити російську мову другою державною. "Ця компанія – Партія регіонів – готова говорити і монгольською мовою, щоб забрати всі ресурси в Україні".

"Мені дивно, що деякі політики примудрилися зробити з мене ворога російської мови – мене, що народилася в Дніпропетровську. Я до 2000 року не знала української мови, а моя мама і вся моя родина живе в Дніпропетровську й української мови не вивчили", - сказала Тимошенко.

Тимошенко похвалилася, що вболівала за "Шахтар", але не змогла згадати, хто був їхнім опонентом: "Коли "Шахтар" грав з... абсолютно іншою командою е... абсолютно іншої країни, то я вболівала за "Шахтар".

Як відомо, "Шахтар" тоді грав з шотландським "Селтіком".

Тимошенко також спростувала твердження, що вона подарувала Маргарет Тетчер скіфське золото. "Я подарувала високомистецьку копію, і це був символ України. Зрозуміло, що скіфське золото знаходиться в музеях. А на цьому прикладі видно, яка йде чорна пропаганда".

Тимошенко розкритикувала міністра оборони Анатолія Гриценко: "Він так само розбирається в армії, як в охороні здоров'я і у всім іншому".

"Боєздатність країни зруйнували от такі міністри, коли в нас на два моря один підвідний човен, який на тягачах витягають раз у десять років на демонстрацію", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...