Політичні сили "ударять" усім "арсеналом" в останній агітаційний день

П'ятниця, 28 вересня 2007, 09:17

П’ятниця, 28 вересня, – останній день, коли учасники виборів можуть агітувати за себе.

Вже в суботу, 29 вересня, будь-яка реклама партій та блоків буде порушенням закону, нагадує Радіо "Свобода".

Як відомо, в останній день агітації блок "Наша Україна – Народна Самооборона" проведе акцію "Парламенту – пропрезидентську більшість" біля Українського дому на Європейській площі у Києві (раніше планувалося - біля Верховної Ради).

Акція відбудеться о 12:00 з нагоди закінчення всеукраїнського передвиборчого туру блоку. У заході візьмуть участь представники першої п'ятірки НУ-НС.

Увечері за підтримки Партії регіонів у Києві, Сімферополі, Донецьку, Харкові, Дніпропетровську, Одесі і Кіровограді відбудеться гала-концерт "Я люблю тебе, Україно". У ході акції лідери партії виступлять з промовами та проведуть телемости.

Лідер Партії регіонів, прем'єр-міністр у відпустці Віктор Янукович у п’ятницю перебуватиме у Донецьку.

У свою чергу, Блок Юлії Тимошенко о 18:30 організовує на Софіївському майдані у Києві молебень за Україну.

Президент Віктор Ющенко о 19:20 у п’ятницю візьме участь в прямому ефірі програми "Свобода слова з президентом" на каналі ICTV. Передачу транслюватимуть також "Національна телекомпанія" та "5-й канал".

Вибори до Верховної Ради відбудуться у неділю, 30 вересня. На 450 депутатських мандатів претендують представники 20 партій і блоків.

Як повідомляє УНІАН, фінансовий внесок кожної з політичних сил в політичну рекламу під час нинішньої виборчої кампанії експерти оцінюють у 3 - 7 мільйонів доларів.

За кількістю телеповідомлень, за оцінками експертів, першість ділять Партія регіонів і БЮТ, за часом – "трохи попереду БЮТ", на третьому місці - НУ-НС. 87% всіх рекламних повідомлень створено за допомогою політичних персон.

Як зазначають експерти, на цих парламентських виборах дві третини всієї реклами - це антиреклама опонентів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News