Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко розповів, для чого йому підтримка українців

П'ятниця, 28 вересня 2007, 10:26

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко у переддень парламентських виборів просить громадян України підтримати очолюваний ним блок.

Про це йдеться у його зверненні "до українців", розповсюдженому прес-службою НУ-НС.

"Шановні друзі! Скажу відверто: я прошу вашої підтримки. Ніколи раніше цього не робив, бо, спираючись на свої переконання, завжди розраховував виключно на власні сили... Але сьогодні я очолюю один з найбільших політичних блоків демократичних сил – блок "Наша Україна – Народна самооборона", - сказано у зверненні.

"Ми, демократичні політики, зробили те, що ви від нас вимагали. Ми перегорнули сторінку протистояння в демократичному таборі, об’єднали 9 партій в єдиний блок та оновили його керівництво. Ми маємо угоду про співпрацю з Блоком Юлії Тимошенко. Разом ми зробили дострокові вибори реальністю. Тепер усе залежить від вашого вибору", - зазначає Луценко.

Лідер НУ-НС наголошує, що "30 вересня вся доля держави буде у ваших руках".

"Вам обирати шлях, яким буде рухатися наша країна і життя кожного з нас: або шлях до колонії, який сповідує безвідповідальний, брехливий уряд пана Януковича, або відновлення нормального життя, досягнення європейських стандартів роботи, зарплати, пенсії, освіти, медицини, приборкання житлово-комунальних тарифів та цін, які відстоює блок "Наша Україна – Народна самооборона", - сказано у зверненні.

"Кожен голос не на вагу золота – на вагу української перспективи. Моя доля також у ваших руках. Вирішуйте, підтримайте нас – блок "Наша Україна – народна самооборона", - наголошує Луценко.

Лідер НУ-НС нагадує, що під час парламентських виборів 2006 року "не дивлячись на протистояння між БЮТ та "Нашою Україною", не дивлячись на "любих друзів", на помилки помаранчевих і розчарування суспільства, більшість депутатів тоді було обрано від 3 партій, які зійшли з помаранчевої сцени київського Майдану" - БЮТ, НУНС і СПУ.

"Тільки через зраду Мороза і пристосуванство комуністів Симоненка ми отримали реванш Януковича, за якого проголосувало менше 30% виборців. Комуністично-олігархічний уряд і гадки не мав покращувати наше життя вже сьогодні", - повторює Луценко.

Водночас, на переконання лідера НУ-НС, "сьогодні краще життя може забезпечити лише радикальний антикримінальний наступ".

"Як колишній міністр внутрішніх справ я глибоко переконаний: в Україні немає дефіциту грошей. В Україні є дефіцит відповідальності тих, хто знаходиться при владі. Мафія грабує країну і кожного з нас щоденно", - зазначає Луценко.

Він також додає, що "дві тисячі кримінальних справ, які я ініціював на посаді міністра внутрішніх справ, саботуються в Генеральній прокуратурі, бандити до сих пір не в тюрмах...".

"Ми просимо вашої підтримки для прийняття пакету антикримінальних змін у законодавстві, для зміни міністра внутрішніх справ, для зміни генерального прокурора. Тільки тоді закон стане один для всіх – і наше життя стане кращим. Я в цьому глибоко переконаний і потребую підтримки саме такого підходу до змін у нашому спільному житті", - наголошує Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування