Луценко закликає голосувати тільки за три партії

П'ятниця, 28 вересня 2007, 12:10

Перший номер списку НУНС Юрій Луценко закликає виборців не голосувати за малі партії.

Про це Луценко заявив в інтерв’ю газеті "Україна Молода", опублікованому в п’ятницю.

"Я вважаю, в наступному парламенті все–таки буде три політичні сили. Час дрібних партій минув. І я б закликав виборців не голосувати за малі партії, бо можемо отримати чергового Мороза, можливо, з іншим прізвищем, але з такими ж спокусами й амбіціями", - наголосив Луценко.

"Настав час мати великі та відповідальні політичні сили", - додав він.

Відповідаючи на питання, чи візьмуть демократичні сили до себе Блок Литвина в разі його проходження в парламент, Луценко сказав:

"Останнім часом Володимир Михайлович принципово декларує демократичні цінності. І так виглядає, що він близький до демократичного табору. Але я вважаю так: щоби стати повноцінним демократом, Литвин має хоча би в найближчому колі вибачитися за ту роль, яку він грав в адміністрації Кучми по придушенню демократії, свободи і прав людини".

"Зізнаюся, в даному випадку я не знаю, яких кроків і в який бік чекати від Литвина. Водночас ми чітко заявили про те, з ким у нас не може бути коаліції: з Партією регіонів, комуністами, соціалістами. Наш союзник — Блок Юлії Тимошенко", - додав він.

Відповідаючи на питання, на якій посаді він себе бачить, Луценко відповів, що "займатиметься реалізацією політики антикримінального наступу".

"Але з якого місця — чи депутатського, чи міністерського, — прийме рішення команда. Я займатимусь реалізацією гасла "Закон — один для всіх". Принаймні головне, чого хочу добитися, — це зміни міністра внутрішніх справ і Генерального прокурора", - зазначив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування