Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович привів на свій виступ дружину Людмилу

П'ятниця, 28 вересня 2007, 12:49

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович прибув на мітинг на головну площу Донецька і станом на 12:30 виступав перед своїми прихильниками.

Януковича супроводжують керівник обласного штабу Партії регіонів, голова обласної ради Анатолій Близнюк, міський голова Олександр Лук’янченко, "регіонали" Тетяна Бахтєєва, Борис Білаш та інші.

На мітинг також прибула дружина Януковича Людмила, повідомляє "Остров".

Раніше на площі Леніна в Донецьку представники Дніпропетровської обласної організації "Регіонів" розважали учасників мітингу політичними сценками.

Зокрема, дніпропетровські активісти виступали із сатиричними сценками, у яких обігрувалося захоплення президента Віктора Ющенка бджільництвом.

Також у сценці показували, що вибори в країні були не потрібні, "краще б гроші, витрачені на дострокові вибори витратили на розвиток господарства".

У виконанні дніпропетровських "регіоналів", зокрема, пролунала пісенька: "Ой, прорвались ми в Європу. А потрапили прямо...".

"Однак на цей жарт мітингувальники ніяк не відреагували", - відзначає "Острів".

За даними видання, на площі зібралося близько 1000 осіб, людей продовжують "організовано підводити з усіх боків на площу".

Що мітингувальники тримають у руках прапори Партії регіонів і Союзу молоді регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування