Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Демсили придумали план дій для Тимошенко-прем'єра

П'ятниця, 28 вересня 2007, 13:38

Блок "Наша Україна – Народна Самооборона" та Блок Юлії Тимошенко завершують підготовку програми дій демократичного уряду.

Про це в п’ятницю повідомив глава секретаріату президента Віктор Балога, передає прес-служба секретаріату.

За словами Балоги, об’єднання демократичних сил не має права марнувати час.

"Критичну ситуацію, до якої довела країну коаліція на чолі з Януковичем, треба терміново виправити. Тому демократичні сили повинні утворити коаліцію та уряд у найкоротші терміни", – заявив Балога.

"Експерти можуть завершити роботу над програмою дій нового уряду вже найближчими днями", – уточнив він.

Балога підкреслив, що програма дій нового уряду має враховувати пріоритети, які окреслив Глава держави на зустрічі з Юлією Тимошенко 27 вересня.

"Потрібно чітко показати, якими будуть перші кроки демократичної коаліції і нового уряду протягом перших 100 днів діяльності", - сказав він.

"Як зазначив президент під час зустрічі з Юлією Тимошенко, треба домовитися про дуже ефективну і швидку політику результатів для людей, оскільки останні рік-півтора, через відсутність в уряду Януковича програми дій, країна втратила багато можливостей", – наголосив Балога.

Також він нагадав, що Ющенко вимагає від нового уряду розробити новий проект державного бюджету на 2008 рік, який має започаткувати нову соціальну політику на основі оголошених ініціатив президента, а також зобов’язань, які "Наша Україна – Народна Самооборона" і БЮТ брали на себе у ході виборчої кампанії.

Крім того, першочерговими завданнями є утворення національного антикорупційного бюро та прийняття пакета антикорупційних законопроектів президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування