Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК видасть попередні результати голосування вже о 9 годині ранку

П'ятниця, 28 вересня 2007, 13:41

Центральна виборча комісія має намір оприлюднити попередні підсумки голосування на дострокових виборах 1 жовтня орієнтовно о 9.00.

Прес-конференція відбудеться за участю голови ЦВК Володимира Шаповала, його заступників та секретаря комісії, повідомляє прес-служба ЦВК.

Перша прес-конференція Шаповала відбудеться 30 вересня о 10 годині. На ній планується повідомлення оперативної інформації про початок голосування на виборчих дільницях.

Зокрема, про відкриття виборчих дільниць, присутність членів дільничних виборчих комісій на їх засіданнях перед початком голосування, наявність кворуму, можливі проблеми, надзвичайні події тощо.

На 13 годину неділі призначено брифінг секретаря комісії Тетяни Лукаш, яка повідомить про загальну кількість виборців, внесених до списку виборців на виборчих дільницях на момент початку голосування, кількість їх у витягах зі списків виборців для голосування за місцем перебування.

Також вона повідомить про кількість виборців, які взяли участь у голосуванні на виборчих дільницях станом на 12 годину та інші події, пов'язані з ходом голосування.

О 17 годині 30 вересня відбудеться брифінг заступника голови комісії Андрія Магери щодо інформації про кількість виборців, які взяли участь у голосуванні на виборчих дільницях станом на 16 годину, про зауваження, скарги тощо в разі їх наявності.

На 21 годину заплановано брифінг заступника голови комісії Жанни Усенко-Чорної щодо кількості виборців, які взяли участь у голосуванні на виборчих дільницях станом на 20 годину.

Також вона надасть інформацію про випадки порушень, які мали місце під час голосування, звернення до ЦВК та оперативне на них реагування, можливі надзвичайні ситуації.

О 23.30 у прес-центрі ЦВК відбудеться брифінг голови комісії Шаповала, під час якого він повідомить про загальну кількість виборців, внесених до списку виборців на виборчих дільницях територіального виборчого округу.

Також він надасть інформацію щодо загальної кількості виборців, які отримали бюлетені на виборчих дільницях територіальних виборчих округів, загальної кількості виборців, які отримали виборчі бюлетені за місцем їх перебування та за наявності – інформація про кількість виборців, які отримали виборчі бюлетені на виборчих дільницях закордонного виборчого округу.

Остаточна інформація про кількість виборців, які взяли участь у голосуванні з позачергових виборів народних депутатів 30 вересня 2007 року, та оприлюднення оперативної інформації про повідомлення з місць, випадки порушень тощо заплановано на 23.30.

О 2.00-3.00 годині ночі відбудеться брифінг Магери. У порядку надходження будуть надаватися повідомлення про перші підсумки голосування в округах, регіонах, інша актуальна інформація.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
19:43
Генштаб: на фронті за день майже 80 бойових зіткнень, більше 20 атак на Авдіївському напрямку   
19:43
У Центробанку РФ стверджують, що конфіскація заморожених активів не вплине на фінстабільність Росії
19:42
Естонська розвідка: Ймовірність розвалу української оборони зменшується
19:35
Столтенберг: Російські шпигуни в країнах НАТО не завадять підтримці України
19:24
Підприємці Харківщини зможуть отримати вдвічі більший грант від держави на розвиток
19:20
відео, ОновленоЕвакуація лікарень у Києві: Кличко показав відео вивезення пацієнтів
19:20
СБУ назвала білоруські погрози київським лікарням проявами ІПСО
19:04
"Саду Квілінського більше немає": що відомо про засновника господарства, який загинув на війні
18:57
Samsung планує додати в One UI 6.1.1 функцію ШІ-відео
18:53
Держсекретар США пригрозив Китаю новими санкціями в разі підтримки війни Росії
Усі новини...