Луценко погодився на Тимошенко

П'ятниця, 28 вересня 2007, 13:57

Лідер блоку "Наша Україна – Наша Самооборона" Юрій Луценко не виключає, що посада прем’єра після формування демократичної більшості в парламенті дістанеться лідеру БЮТ Юлії Тимошенко.

Про це Луценко заявив в п'ятницю в Києві в інтерв’ю журналістам по завершенні мітингу блоку НУ-НС з нагоди завершення передвиборчого туру цієї політичної сили.

За його словами, на сьогодні між блоком, який він очолює, та БЮТ існує угода, яка є запорукою створення в майбутньому парламенті демократичної більшості.

"І вже 30 числа, коли ми побачимо результати виборів, на наступний ранок ми підпишемо угоду про демократичну більшість", - сказав він.

Луценко додав, що при цьому "за найкоротший час" буде сформовано "український уряд і посада прем’єр-міністра, яка очевидно, дістанеться Юлії Володимирівні, буде запорукою відновлення саме помаранчевих ідей, помаранчевого плану розвитку України до ЄС".

Водночас, відповідаючи на одне з запитань журналістів, що стосувалося розподілу посадових повноважень після виборів, в разі перемоги демократичних сил, Луценко сказав:

"Повноваження сьогодні не важливі для демократів. Важлива спільна перемога".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування