Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не погоджується на нову угоду з НУНС?

П'ятниця, 28 вересня 2007, 14:42

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко запевняє, що коаліційна угода між представниками демократичних сил буде підписана впродовж однієї доби після офіційного оголошення результатів виборів.

Про це вона сказала на підсумковій прес-конференції в п’ятницю.

За її словами, саме про це вона домовилась з президентом Віктором Ющенком під час останньої зустрічі у четвер.

"Ми з президентом взяли такий часовий орієнтир, що ми мусимо створити демократичну коаліцію на наступний день після оголошення офіційних результатів виборів. Тобто ми беремо добу на цю роботу", - сказала вона.

Тимошенко також додала, що на зустрічі з президентом було погоджено вже існуючу угоду між НУНС та БЮТ і "цей документ лишається в силі і має довгостроковий термін".

На питання, чи згодна вона підписати розширену коаліційну угоду, як до того закликають лідери блоку НУНС, вона сказала, що єдиним лідером блоку вона вважає президента Віктора Ющенка і порекомендувала кандидатам з його виборчого списку дослуховуватись до його думки.

"Я вважаю, що на сьогодні уся договірна база між нами затверджена. І не бачу жодних передумов для нової угоди. Хіба що це буде поіменний кадровий розподіл, але це потрібно робити лише після завершення формування демократичної коаліції", - сказала Тимошенко.

Крім цього, за словами Тимошенко, під час її зустрічі з президентом обговорювалось і питання проведення всеукраїнського референдуму щодо нової редакції Конституції.

За словами Тимошенко, між нею та президентом домовлено, що цей референдум буде проведено одразу після виборів незалежно від їхніх результатів.

"Нова Конституція в Україні буде. У мене немає в цьому жодних сумнівів", - зазначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування