Тимошенко похвалилася, що за вибори вона обернулася навколо землі

П'ятниця, 28 вересня 2007, 14:59

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує, що на позачергових виборах БЮТ отримає значно більшу підтримку мешканців Сходу та Півдня України.

"Ми розраховуємо отримати більшу підтримку на Сході. І, думаю, на Сході і на Півдні ми майже наблизилися до тих результатів, які будуть на цій виборчій кампанії отримувати Партія регіонів", - сказала Тимошенко на прес-конференції у п’ятницю.

За її словами, таким чином БЮТ може "об’єднати Україну".

Крім того, Тимошенко висловила думку, що у наступному парламенті гарантовано будуть представлені лише три політичні сили – Партія регіонів, БЮТ і "Наша Україна" – "Народна Самооборона" – і "50 на 50, може, пройдуть комуністи".

На запитання щодо великої ймовірності проходу в парламент Блоку Литвина, вона відповіла: "У мене немає контрстосунків з Володимиром Литвином, але, об’їхавши всю країну і поспілкувавшись з багатьма людьми, можу сказати, що партії Литвина в парламенті не буде".

Коментуючи підсумки свого передвиборчого туру, Тимошенко зазначила, що впродовж нього проїхала 41 тисячу кілометрів.

"Ми порахували – це більше, ніж оберт навколо землі", - сказала вона.

Також, за підрахунками Тимошенко, вона провела у спілкуванні з людьми 161 годину. "Якщо скласти, це буде більше тижня без перерви", - зазначила вона.

Крім того, Тимошенко спростувала тезу про те, що люди не хочуть йти на вибори. На її думку, народ вже не розчарований, а налаштований на майбутнє.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...