Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко визнає будь-який результат, якщо ОБСЄ поручиться за чесність

П'ятниця, 28 вересня 2007, 15:31

Блок Юлії Тимошенко визнає будь-які результати виборів у разі визнання їх чесними і прозорими з боку ОБСЄ.

"Якщо ОБСЄ визнає вибори чесними, то наша політична сила визнає той результат виборів, який продемонструє народ", - сказала лідер блоку Юлія Тимошенко на підсумковій конференції в п’ятницю.

"Ми будемо з честю працювати як у владі, - а ми думаємо, що це більш вірогідно, - і так само чесно ми будемо працювати і в опозиції", - зазначила вона.

Тимошенко також додала, що ті політичні сили, які намагатимуться саботувати вибори або оскаржувати їх результати, дестабілізуючи ситуацію в Україні "назавжди зникнуть з політичної арени – і не тому, що їм хтось щось зробить, а тому що таким чином вони втратять довіру людей".

"Я об’їхала всю Україну і можу сказати, що сьогодні люди розчаровані хаосом і безвладдям в політиці. І, як наслідок, більшість людей розраховує на те, що дострокові вибори стануть кінцем політичної кризи, а не її початком", - сказала лідер БЮТ.

"І якщо якась політична команда зараз скористається знову 150 голосами, щоб скласти мандати, або почне збирати якісь великі маси людей для того, щоб протидіяти результатам виборів, або якщо якась політична сила наполягатиме на скасуванні цих виборів в цілому через суди – ця сила раз і назавжди зникне з політичної арени", - наголосила Тимошенко.

Вона також запевнила, що кваліфіковані фахівці БЮТ на місцях не дадуть фальсифікувати вибори, і назвала необ’єктивними заклики деяких партій "піднімати народ на боротьбу через фальсифікації".

"І коли Партія регіонів зараз про це говорить, вона просто знаходиться у панічному стані. Вони сьогодні відчувають, що вони програють вибори, і тому вибудовують передумови для скасування їхніх результатів", - упевнена Тимошенко.

"Але для них сьогодні абсолютно патова ситуація, бо, з одного боку, вони точно програють вибори, а з іншого, якщо вони почнуть дестабілізувати ситуацію і зривати підведення підсумків виборів, то вони програють ще більше, бо будь-який повтор голосування ще суттєвіше зменшить кількість їхніх прихильників", - заявила вона.

На запитання, як БЮТ реагуватиме на масові акції Партії регіонів, Тимошенко відповіла: "Ми будемо спокійно спостерігати за істерикою і чекати, коли вона завершиться".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...