Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попросила Ахметова не чіпати її розкладачку

П'ятниця, 28 вересня 2007, 16:34

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує всім політичним силам ще до оприлюднення результатів виборів "дати один одному слово" ухвалити закон про опозицію, незалежно від того, хто у ній опиниться.

"Якщо ми станемо владою, то одним з перших законів буде ухвалений закон про опозицію без будь-якого зменшення її прав. І ми дамо можливість Партії регіонів працювати в опозиції цивілізовано. І я розраховую, що таку заяву зробить і Янукович, якщо він відповідальний політик", - сказала Тимошенко на прес-конференції у п’ятницю.

Коментуючи останні події навколо приватизації державних об’єктів, Тимошенко сказала, що вони показали, що "в Україні ще є, що грабувати".

"Я їм кажу: хай беруть "Дніпроенерго" (яке нещодавно купив Рінат Ахметов), "Бориспіль", але розкладачку хай не чіпають. Якщо залишиться розкладачка (яка, як відомо, стояла в кабінеті Тимошенко за часів її прем’єрства), то все інше ми також повернемо", - сказала вона.

На запитання, чим вона як прем’єр відрізняється від Віктора Януковича, Тимошенко відповіла: "Це все одно, що порівняти комісара Катані з доном Карлеоне".

На питання, як вона може назвати Януковича після того, як він назвав її "коровою на льоду", Тимошенко сказала:

"Я б могла б йому нагадати про його прізвисько "Хам", але не буду цього робити".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...