Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" зауважують, що бій з агітацією Ющенка ще не закінчено

П'ятниця, 28 вересня 2007, 17:39

Президент Віктор Ющенко не має права брати участь у передвиборчій агітації за блок "Наша Україна – Народна самооборона", оскільки рішення Окружного адміністративного суду Києва про скасування постанови ЦВК із відповідною забороною не вступило в силу.

"Колегія суддів Окружного адмінсуду Києва встановила, що президент Ющенко має право брати участь у передвиборній агітації, і відмінила відповідну постанову ЦВК", - нагадується у заяві прес-служби Партії регіонів.

"Проте слід зазначити, що це рішення суду в силу не вступило, і його буде оскаржено у Вищому адміністративному суді України", - додають у партії.

"Тож Ющенко станом на сьогоднішній день мав, як і раніше, утримуватися від ведення передвиборної агітації. Наскільки успішно він це робить, всі ви є свідками", - наголошує прес-служба.

Партія регіонів висловлює "рішучий протест участі глави держави у передвиборній кампанії і вимагає від нього негайно повернутися у правове поле".

"На прикладі рішення Окружного адмінсуду Києва наші політичні опоненти здійснюють "польові випробування" створеного ними механізму судового впливу на ЦВК та виборців, що має кінцевим наслідком встановлення результатів народного волевиявлення через суди", - переконані в "Регіонах".

Партія регіонів вважає "неприпустимим для політиків, які намагаються монополізувати звання "демократ", розробляти корупційні схеми, за якими підсумки виборів можуть бути скориговані судом на користь та за неприхованим бажанням однієї політичної сили".

"Навіть якщо на ній стоїть помаранчевий знак якості у вигляді мужнього профілю почесного вождя", - наголошує прес-служба партії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...