Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький "переформатовує" Хрещатик за рахунок чужих кишень

П'ятниця, 28 вересня 2007, 18:00

За дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького та згідно з відповідним рішенням Київради, з 10 жовтня на Хрещатику мають розпочати заміну всіх малих архітектурних форм на стильні уніфіковані кіоски.

Про це заявила заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Київської міськдержадміністрації.

За її словами, нові кіоски зроблені в єдиному дизайнерському рішенні, гармонійно поєднуватимуться з навколишнім середовищем.

Проект художньої і технічної розробки кіосків з урахуванням місцевої специфіки підприємці, які торгують на головній вулиці столиці, затвердили за власні кошти.

Вони також оплатили встановлення цих сучасних об'єктів, що реалізовуватимуть киянам і гостям столиці товари першої необхідності.

За словами Кільчицької, яка очолює спеціальну робочу комісію з облаштування центру столиці, тепер робота з благоустрою розпочинається й на інших центральних вулицях.

Серед них Пушкінська, Прорізна, Богдана Хмельницького, Володимирська, Червоноармійська, Інститутська, Богдана Хмельницького, площа Льва Толстого, бульвар Шевченка тощо.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування