Черновецький розповів, яка партія для нього понад усе

Субота, 29 вересня 2007, 16:38

Київський міський голова Леонід Черновецький голосуватиме за стабільність в столиці та закликає всіх киян взяти участь в парламентських виборах.

"Я голосуватиму за стабільність в Києві і закликаю киян всіх теж прийти на вибори і зробити свій вибір. Я рядовий солдат трьохмільйонної партії киян, і інтерес цієї партії для мене понад усе", - заявив Черновецький в суботу на брифінгу в КМДА.

Він зазначив, що під час нинішньої виборчої кампанії Київ залишився "острівцем стабільності", незважаючи на те, що до міста приїжджало багато "політично стурбованих громадян, які хотіли дестабілізувати обстановку в столиці України і таким чином вплинути на своїх опонентів".

Черновецький підкреслив, що ні він, ні його команда не підтримували жодну з партій і працювали над вирішенням господарських проблем міста. "Ми думали тільки про киян, але не про лідерів та їх політичні партії", - сказав мер.

Він також наголосив, що нікому із своїх підлеглих, а також "ні вчителям, ні лікарям", ні іншим жителям столиці "не давав завдань про агітацію, хоча різним дядькам дуже хотілося, щоб я комусь щось сказав проти інших дядьків".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...