Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичці просять фотографувати помаранчевих із прапорами Партії регіонів

Субота, 29 вересня 2007, 20:40

Партія регіонів заявляє про провокації в центрі Києва в суботу з метою дискредитації партії й зняття її з виборів.

О 18.00 по вулицях Києва роз'їжджала колона автомобілів із символікою Партії регіонів, повідомляє прес-служба ПР.

У повідомленні підкреслюється, що використання партійної символіки за два дні до виборів, - грубе порушення Закону України "Про вибори народних депутатів України". Подібне порушення може спричинити виключення партії з виборчих списків.

"Саме на це розраховували молоді люди років 19-25, що сиділи в машині, розмахуючи прапорами Партії регіонів і викрикуючи гасла. Ігноруючи правила дорожнього руху, створюючи аварійні ситуації, вони явно прагнули привернути увагу перехожих, промчавшись по центральній вулиці Києва - Хрещатику", - повідомляє ПР.

Прес-служба заявляє, що з 0 годин 0 хвилин 29 вересня всі структурні підрозділи й регіональні штаби Партії регіонів припинили вести агітаційну роботу й зняли всі матеріали передвиборної агітації з рекламоносіїв.

Прес-служба також звертається до всіх жителів України із проханням повідомляти про всі випадки порушень закону "Про вибори народних депутатів України".

"Ми будемо Вам вдячні, якщо, сфотографувавши фотоапаратом або мобільним телефоном порушення, Ви перешлете знімок у прес-службу Партії регіонів. Ваша інформація буде негайно передана у відповідні правоохоронні органи й Центральну виборчу комісію для ухвалення рішення", - відзначається в повідомленні.

"Сьогодні в Україні проти Партії регіонів використовуються "брудні" методи боротьби. Наші політичні опоненти намагаються дискредитувати Партію регіонів, викрити її в порушеннях, яких ми не робили. І не знаходячи їх, - самі їх організовують, використовуючи нашу символіку", - стверджують у ПР.

"На ці вибори помаранчеві сили поставили все й, заради досягнення мети, вони готові до всього. Будьте пильні й не піддавайтеся на провокації!", - підкреслюється в повідомленні прес-служби.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...