Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко попередив фальсифікаторів: прощення не буде

Субота, 29 вересня 2007, 21:05

Президент Віктор Ющенко закликає українців проголосувати на дострокових виборах до Верховної Ради 30 вересня.

Про це йдеться у зверненні президента до народу, показаному в суботу ввечері.

Ющенко наголосив, що "причиною дострокових парламентських виборів стало зло неправди, корупції і зради".

"Курс країни треба негайно змінити, без напівкроків і без подвійних стандартів. Досить хаосу, застою та нинішньої імітації реформ. Нам потрібні глибокі, докорінні зміни, відчутні для кожного з вас", - наголосив президент.

"Провокації подолані. Ваше законне право змінити парламент було визнано всіма. Ми говоримо з позиції правди і з позиції сили", - сказав Ющенко.

Президент зазначив, що голосування відбудеться чесно і вільно.

"Я жорстко застерігаю тих організаторів і виконавців, які можуть наважитись на спроби фальсифікацій. Прощення і примирення не буде. Відповідальність настане за законом", - підкреслив він.

"Проти найменших побоювань я гарантую мир і спокій у нашому суспільстві", - зазначив також Ющенко.

"Ми спільно схвалимо нову редакцію Конституції України. Проголошені мною національні політичні, соціальні, економічні і гуманітарні ініціативи будуть виконані – я повен рішучості і гуртуватиму для цієї роботи все суспільство", - сказав він.

Ющенко висловив подяку "всім партнерам і спостерігачам, які, певен, переконаються у відповідності виборів до світових стандартів".

"Суть вибору, на мій погляд, дуже проста. Або ви голосуєте за зміни у своєму житті, або ваш голос забере минуле і ті, хто розколюють нас і паразитують на тілі країни", - зазначив президент.

"Я вірю в об’єднання і перемогу української демократії. Я закликаю вас – не будьте байдужими. Повірте в себе. Повірте у власний голос. Ви обираєте не регіональні симпатії, а долю всієї країни. Проголосуйте за тих, кому довіряєте за зваженим і відповідальним рішенням", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування