БЮТ попросив прокуратуру перевіряти автобуси

Субота, 29 вересня 2007, 21:19

Керівник Донецького обласного штабу БЮТ Геннадій Задирко в суботу офіційним листом повідомив прокуратуру Донецької області, управління СБУ й МВС про те, що Партія регіонів готується до здійснення злочину в день проведення виборів.

У листі йдеться, що робітники групи по складанню списків виборців формувалися органами місцевого самоврядування, повністю підконтрольними Партії регіонів.

БЮТ підкреслює, що робітники групи незаконно включили до списку виборців десятки тисяч неіснуючих виборців, так званих "двійників". Крім цього, жодна з окружних комісій не виключила зі списків для голосування за місцем проживання тих виборців, які включені в списки для голосування на спецдільницях.

За наявною в обласного штабу БЮТ інформацією, 190 тисяч жителів Донецької області виїхали на постійне місце проживання за кордон, і їхні бюлетені можуть бути використані для фальсифікацій.

"Для здійснення своїх злочинних намірів Партія регіонів у день позачергових виборів 30 вересня 2007 року готує так звані "каруселі", - підкреслює прес-служба.

З метою запобігання здійснення цього масштабного злочину, БЮТ просить правоохоронні органи й прокуратуру області вжити заходів для перевірки руху автобусів за доданим списком у день виборів, а також провести профілактичну бесіду з керівництвом автотранспортних підприємств.

До листа додається список з 20 автотранспортних підприємств, які, за інформацією БЮТ, будуть сприяти здійсненню масштабних злочинів з фальсифікації виборів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування