Черновецький ніяк не відмиється від критики Томенка

Субота, 29 вересня 2007, 21:44

Оболонський районний суд м. Києва у повному обсязі відмовив у задоволенні позову київського міського голови Леоніда Черновецького до кандидата в депутати від БЮТ Миколи Томенка про захист ділової репутації та поширення недостовірної інформації.

Як зазначає прес-служба БЮТ, Черновецький звернувся до суду із третім позовом проти Томенка, в якому вимагав спростування інформації щодо його оцінки діяльності київської міської влади на чолі з Черновецьким, висловленої ним на прес-конференції 23 квітня.

Тоді, оцінюючи на прес-конференції рік діяльності київської влади, Томенко зазначив, що від її діяльності "найбільше потерпіли ті, кого я називаю середньостатистичним киянином – це практична більшість "працюючих" та "думаючих" киян - це інтелігенція, вчителі, лікарі та ті, хто працює на підтримку малого і середнього бізнесу", "за минулий рік на 100% не виконана жодна соціально-економічна програма у Києві", "міська влада не впорається самостійно з підготовкою столиці до проведення Євро-2012" тощо.

***

У суботу невідомі вибили шибки в усіх вікнах приміщення громадської приймальні депутата Київради від Блоку Юлії Тимошенко Андрія Павловського.

Прес-служба БЮТ зазначає, що за останній місяць вікна офісу громадської приймальні Павловського б’ють вдруге. "До сьогоднішнього випадку вибите скло в громадській приймальні працівники і сам депутат вважали випадковістю", - підкреслює прес-служба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування