БЮТ дасть луганчанам заробити на виборах по 10 тисяч

Субота, 29 вересня 2007, 21:56

Блок Юлії Тимошенко у день виборів 30 вересня виплачуватиме премії луганчанам, які виявлять факти фальсифікацій.

Про це заявив народний депутат 5-го скликання, керівник Луганського обласного виборчого штабу БЮТ Віталій Курило в ході презентації відповідного проекту, повідомляє прес-служба БЮТ.

Зокрема, громадянам України, які впіймають "на гарячому" голову, заступника голови, секретаря чи члена дільничної або окружної виборчої комісії встановлюється премія 10 тисяч гривень.

За словами Курила, по тисячі гривень буде виплачуватись тим особам, які припинять спроби карусельного, "круїзного" чи інших видів фальсифікацій виборів на дільницях.

Курило наголосив, що на такий неординарний крок луганський БЮТ вирішив піти після того, як стала відома конфіденційна інформація про підготовку до масових фальсифікацій у регіоні, яку збираються здійснити представники панівної на Луганщині партії.

Названі премії, за словами Курила, стимулюватимуть в першу чергу офіційних спостерігачів та самих членів комісій проводити вибори чесно. "Інформація про правду виявиться набагато дорожчою від фальсифікату", - вважає він.

При цьому прес-служба повідомляє, що виплата преміальних буде здійснюватися після документування фактів фальсифікації виборів і лише після закриття виборчих дільниць.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News