Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький БЮТ попереджає про підкуп виборчкомів

Неділя, 30 вересня 2007, 10:25

Керівник Донецького міського виборчого штабу БЮТ Володимир Каплієнко звинувачує місцеву владу в підкупі членів окружних і дільничних виборчих комісій.

"За наявною у нас інформацією, представники місцевої влади задіяли усі важелі для залучення членів окружних і дільничних виборчих комісій", - цитує слова Каплієнка прес-служба Донецького БЮТ.

"Ми маємо дані про те, що 28 вересня, окружні виборчі комісії отримали несанкціоновані кошти у вигляді грошових знаків з невідомих джерел", - пояснив Каплієнко.

Він заявив, що БЮТ очікує "безпрецедентного тиску на представників політичних сил, що увійшли до складу окружних виборчих комісій".

"Очевидно, що окружні комісії є ключовою інстанцією у виборчому процесі, від правильності і чесності роботи яких залежать результати голосування у всьому територіальному окрузі", - переконаний Каплієнко.

За його словами, "у межах Донецька, один округ – це близько 300 тисяч виборців".

Донецький міський виборчий штаб БЮТ закликає всіх членів окружних і дільничних виборчкомів бути "пильними, не піддаватися на підкуп і провокації, пам'ятати про свій громадянський і професійний обов'язок".

"А всіх порушників закону ми попереджаємо про кримінальну відповідальність, що неминуче прийде", - заявив Каплієнко.

"Ми не дамо повторити вибори 2004 року, і цього разу усі фальсифікатори будуть покарані за всією строгістю діючого законодавства", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування