Тимошенко готова працювати кожен день як за десять днів

Неділя, 30 вересня 2007, 13:48

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається, що у понеділок зранку за результатами голосування буде відомо склад парламентської коаліції.

Про це вона сказала під час голосування у Дніпропетровську, повідомляє УНІАН.

"Я думаю, що за результатами позачергових виборів ми завтра зранку зможемо чітко назвати склад коаліції у Верховній Раді, чітко сказати, скільки треба часу на формування уряду та затвердження програми уряду", - сказала лідер БЮТ.

Тимошенко висловила сподівання, що коаліцію сформують "демократичні команди".

"Ми знаємо, що треба буде працювати один день як за десять днів. Всі хочуть успішних результатів сьогодні, негайно. Часу "на розкачку" у нас не буде", - сказала лідер БЮТ.

За словами Тимошенко, їй би хотілося, "щоб цього разу перемогли не окремі політики, а кожен з українців, які мають надію - щоб перемогли люди".

При цьому лідер БЮТ зазначила, що "українські виборці 16 років поспіль кидають в урни бюлетені, а насправді не можуть здобути головного – нормального життя".

"Я б хотіла, щоб до парламенту прийшла команда, здатна служити людям, будувати країну, а не захищати власний бізнес", - сказала Тимошенко. Вона також висловила переконання, що у неділю вибори відбудуться.

Крім того Тимошенко сподівається, що "дострокові вибори будуть завершеннями кризи, а не її новим колом".

У Дніпропетровську Тимошенко голосувала разом зі своїм чоловіком Олександром у Жовтневому районі на виборчій дільниці № 2 виборчого округу № 28.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування