Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналів" Запоріжжя підозрюють в "довезенні", а СПУ ввижається 37-й рік

Неділя, 30 вересня 2007, 16:06

Заступник керівника Запорізького обласного штабу блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Валентина Манжура заявляє, що Партія регіонів у Запоріжжі організувала масову доставку виборців на дільниці.

"Зараз із цілого ряду виборчих дільниць області надходить інформація про те, що ПР організовано масове підвезення виборців на дільниці", - заявила вона в інтерв’ю УНІАН.

"Чи має місце "довезення" виборців - доставка на дільниці тих, хто не з’явився для голосування, або почалася "карусель", - зараз намагаються встановити наші представники", - повідомила Манжура.

При цьому вона зазначила, що на підставі наявної на даний момент інформації, особисто вона схильна вважати, що має місце "довезення".

"Наш спостерігач на 124-й виборчій дільниці (Приморський район Запорізької області) повідомив, що представники Партії регіонів запитували у своїх людей на дільниці списки тих, хто не проголосував, для того, що б доставити їх на дільницю" - пояснила вона.

* * *

Кіровоградська облорганізація Соціалістичної партії заявляє, що заява керівника Кіровоградського обласного штабу блоку "НУ-НС" Едуарда Зейналова про нібито задокументований Службою безпеки факт підкупу виборців представником СПУ, не відповідає дійсності.

"Начальник Кіровоградського обласного штабу СПУ Микола Садовий звернувся до управління СБУ в Кіровоградській області з проханням підтвердити або спростувати дане звинувачення. Як зазначив відповідальний працівник СБУ І.Ткачук, такого факту підкупу в СБУ не зафіксовано", - сказано в повідомленні прес-служби.

"Відразу, отримавши інформацію про видуманий Зейналовим інцидент в Новоукраїнському районі, я виїхав на місце. З’ясувалося, що із члена СПУ два дні "вибивалися" зізнання про підкуп. Проте не було у чому зізнаватися, бо підкуп не мав місце. Ці методи "помаранчевих" нагадують 37 рік", - прокоментував ситуацію Садовий.

Як зазначає прес-служба, "заява Зейналова про вкидання семи бюлетенів спостерігачем від СПУ Володимиром Грицаєнком (102 виборча дільниця 97 виборчого округу, Маловисківський район) не підтвердилася також".

"Про що складено протокол засідання дільничної виборчої комісії, який підписали члени комісії, у тому числі від НУ-НС. Таким чином, усі звинувачення на адресу СПУ не отримали підтвердження і є брудними технологіями "помаранчевих", - наголошують соціалісти.

Прес-служба СПУ також, у свою чергу, повідомляє, що у список виборців дільниці №5 Мукачева юрист окружкому Олександр Лендел у день виборів вніс 11 прізвищ.

Секретар дільниці Олексій Цирюк, вбачаючи у діях Лендела порушення 45 статті закону про вибори депутатів, склав акт та повідомив відповідні інстанції, повідомляє Закарпатський обком СПУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...