Виборці пошкоджують скриньки і рвуть у гніві бюлетені

Неділя, 30 вересня 2007, 16:09

У Феодосії виборець в пориві гніву порвав три бюлетені.

Про це по телефону розповів начальник центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Криму Олександр Домбровський, повідомляє УНІАН.

За його словами, чоловік 1950 року народження прийшов голосувати на виборчу дільницю разом з дружиною і дорослою донькою.

Після того, як члени сім'ї проголосували, голова сім'ї сам мав намір кинути в урну всі три складені бюлетені. Проте спостерігачі зробили йому зауваження, виникла сутичка.

Розсердившись, виборець порвав три бюлетені. Цей випадок зафіксований в журналі реєстрацій, зазначив начальник ЦГЗ.

В Алушті нетверезий молодий виборець пошкодив урну для голосування. "Молодий чоловік, 1980 року народження, що знаходився в стані алкогольного сп'яніння, підходячи до урни, випадково або невипадково пошкодив скло. Цілісність скриньки виявилася порушеною", - повідомив Домбровський.

За його словами, на місце події виїхала оперативна група. Можливо, дії виборця будуть кваліфіковані як дрібне хуліганство, або його дії будуть розглянуті лише як знаходження в громадському місці в нетверезому стані.

У Кременчуці невідома жінка вихопила у члена виборчої комісії шість бюлетенів і вкинула їх до урни для голосування. Жодних позначок вона не ставила.

Жінку поки що не затримали, але вже встановили особу. У міліції повідомили, що пошуками жінки займається спецгрупа на чолі з начальником штабу Кременчуцького міського управління міліції Володимиром Печерицею.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...