Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький підсумував і поставив "хрестик" на стабільність

Неділя, 30 вересня 2007, 18:08

Київський міський голова Леонід Черновецький, голосуючи 30 вересня на виборах до Верховної Ради, голосував "за стабільність у Києві".

Про це він заявив, узявши участь у голосуванні на виборчій дільниці на Печерську у неділю, повідомляє "Хрещатик".

"Я голосував за стабільність у Києві. Гадаю, що мені вдасться зберегти ситуацію в інтересах громадян, бо з жодною політичною силою я не знаходжусь в якихось контактах, тому робитиму все для того, щоб політичного майдану у Києві не було", - наголосив Черновецький.

Також мер столиці зазначив, що у нього великий політичний досвід, який дозволяє представити як розподілятимуться голоси на цих позачергових виборах.

Відповідаючи на запитання журналістів, мер підкреслив, що вибори 30 вересня не мають жодного відношення до місцевих виборів.

"Звичайно Верховна Рада може дестабілізувати ситуацію у будь-якому місті України, але для цього потрібен час, зусилля, але мій рейтинг дозволяє спокійно до цього відноситись, бо поки заміни мені немає. Треба лише працювати", - зазначив Черновецький.

Наостанок Київський міський голова розповів, як проведе день неділі, 30 вересня.

"Сьогодні я проаналізую все, що зроблено, що я хочу зробити у майбутньому. Підведу якісь підсумки", - зазначив Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування