Добкін сумнівається, що цинічніше: його лайка чи її поширення в мережі

Неділя, 30 вересня 2007, 18:29

Міський голова Харкова Михайло Добкін заявляє, що відеоролик, що дискредитує мера і в якому зафіксовані зйомки його передвиборного звернення до харків'ян, змонтований.

Відповідаючи на питання журналістів у неділю в Харкові, Добкін визнав, що передвиборний ролик відповідного змісту дійсно записувався, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми його знімали. Мій голос відповідає дійсності", - заявив мер.

"Дійсно, у закритому приміщенні я дозволив собі вжити нецензурні вислови. Але озвучка вирізана і підставлена. Кернес (секретар міськради Геннадій Кернес) не промовляв 90% того, що там є", - додав він.

Добкін також закликав подумати, що цинічніше: дозволити собі трохи "міцних висловів" у закритому приміщенні чи тиражувати ці вислови у відкритому інформаційному просторі, у тому числі по телебаченню.

Мер відзначив, що знає, хто оплачував розміщення цього ролика, додавши, що місце для розміщення компромату було заброньовано за два тижні і на розміщення витрачено близько 60 тисяч доларів.

У той же час він не назвав цих людей. Він має намір розібратися, яким чином ці люди могли одержати відповідні відеокадри і потім оприлюднить інформацію. Мер також додав, що позиватися з цього приводу не має наміру.

Також Добкін відзначив, що за його даними готується "ще один цікавий сюжет для поширення в Інтернеті".

Відеоролик про зйомки передвиборного звернення Добкіна лідирує в рейтингах найвідвідуваніших відеосюжетів на низці інтернет-ресурсів України і Росії.

У ньому нинішній секретар міськради Кернес керує зйомками і диктує Добкіну, як слід поводитися. У ролику звучить багато нецензурної лайки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування