У НУ-НС припускають, що "липові" спостерігачі ПР на Львівщині - провокатори

Неділя, 30 вересня 2007, 20:25

Близько 10 виборчих дільниць Яворівського району Львівської області стали "жертвами" прибулих зі східних областей, які не маючи відповідних документів, намагалися силовими методами стати спостерігачами.

Про це заявив під час брифінгу заступник керівника обласного виборчого штабу "Наша Україна - Народна Самооборона" Володимир В’язівський, повідомляє прес-служба НУ-НС.

"Наразі згадані конфлікти із "липовими" спостерігачами на Яворівщині вичерпано", - сказано в повідомленні.

За словами В’язівського, усі активісти, які хотіли попрацювати на дільницях на Яворівщині спостерігачами, - чоловіки віком 25-35 років.

Водночас, за інформацією заступника керівника штабу на Львівщині, загалом на території Львівської області перебуває близько 1,5 тисячі спостерігачів зі Східної України.

"До 90 відсотків з них немає жодних претензій та зауважень. Але дехто з них поводиться грубо", - зазначив пан В’язівський.

Як зазначив представник Львівського обласного виборчого штабу Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Олесь Старовойт, людям, яких до Яворова скерували з Донецька, перевезли через цілу Україну, навіть не додумалися надати посвідчення кореспондента.

"Вони представили посвідчення ГО "Берегиня" і сказали, що хочуть зареєструватися. Інцидент мало не дійшов до бійки. Це наштовхує на думку, що на Львівщині таки можливі провокації", - додав він.

Як відомо, раніше повідомлялось, що у Яворівському районі Львівської області спостерігачів від Партії регіонів не пустили на 10 дільниць через запізнення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування