У БЮТ сказали, де "поле найбільших конфліктів"

Неділя, 30 вересня 2007, 21:41

Керівник Центрального виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов констатує, що не в усіх областях України вибори є прозорими.

Однак незважаючи на фальсифікації, вибори в цілому проходять в межах чинного законодавства, заявив він на прес-конференції, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ми знаємо, що це відбувалося в Луганській, Донецькій областях та у АР Крим", - сказав він.

За словами Турчинова, у Полтавській та Кіровоградській областях були виявлені факти купівлі голосів блоком Литвина та Соцпартією.

Також Турчинов висловив занепокоєння відключенням електроенергії саме в тих місцях, де знаходяться виборчі дільниці.

"Безумовно, виборчі дільниці – це поле найбільших конфліктів. Я сподіваюся, результати доведуть, що вибори відбулися чисто і прозоро", - сказав керівник центрального штабу БЮТ.

Також Турчинов повідомив, що спостерігачами від БЮТ проводиться мобільний підрахунок голосів із запізненням на годину-півтори, результати якого будуть оприлюднені орієнтовно о 23.00.

Він також повідомив, що після 22 години свою оцінку виборчому процесу надасть лідер блоку Юлія Тимошенко, а близько 24 години БЮТ розпочне оприлюднювати результати паралельного підрахунку голосів, передає УНІАН.

Турчинов наголосив, що минулі вибори показали, що ця інформація не відрізняється від інформації Центральної виборчої комісії.

* * *

БЮТ також повідомляє про провокацій проти блоку з боку Партії регіонів на території Луганщини.

"На 83 дільничній виборчій комісії 102 округу, що розташована на території Луганського національного педагогічного університету імені Тараса Шевченка, відбуваються провокації з боку Партії регіонів проти БЮТ", - сказано в повідомленні прес-служба БЮТ із посиланням на Луганський обласного виборчий штаб.

"Провокатори підбурюють студентів на пряме порушення норм закону: студенти залучаються до участі в так званих "каруселях" - махінаціях з бюлетенями. Цих же підставних студентів показово затримують на дільницях", - наголошують "бютівці".

Луганський БЮТ вважає це "прямим логічним продовженням кампанії, що реалізовувалась Партією регіонів на Луганщині з метою дискредитації ЛНПУ".

Також місцевий штаб повідомляє, що на 33 дільничній виборчій комісії 111 округу (с. Марковка, Луганська область) затримано члена ДВК від Соціалістичної партії "під час спроби винести з дільниці 3 бюлетені".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування