Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС хоче угоду з Тимошенко якнайшвидше

Неділя, 30 вересня 2007, 22:18

Один із лідерів "Нашої України – Народної самооборони" В'ячеслав Кириленко вважає, що дані екзит-полів свідчать про перемогу демократичних сил на парламентських виборах.

"За першими екзит-полами зрозуміло, що після Кабміну Януковича буде зовсім інший демократичний уряд - і без Цушка, і без Рудьковського, і без Шуфрича", - сказав Кириленко журналістам у прес-центрі штабу НУ-НС після трансляції результатів Національного екзит-полу.

Водночас Кириленко відмовився відповідати на питання, чи задоволений він результатом НУ-НС. "Поки я не матиму підтвердження, що це так, коментувати, з вашого дозволу, не буду", - сказав він.

На прохання журналістів прокоментувати заяву одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова про неможливість підписання угоди між БЮТ і НУ-НС в понеділок, Кириленко відповів, що не чув такої заяви, проте висловив переконання у необхідності якнайшвидшого підписання цієї угоди.

"Переконаний, що чим швидше буде підписано угоду між демократичними силами, тим більше будуть задоволені наші виборці", - підкреслив він.

Водночас в ефірі каналу Інтер, відповідаючи на питання, чи готовий НУ-НС висунути Юлію Тимошенко на посаду прем’єр-міністра, Кириленко сказав: "Висувати кандидатуру на цю посаду, коли ми підпишемо угоду, буде БЮТ, згідно цієї угоди. Але оскільки ми є учасниками угоди, ми будемо підтримувати цю кандидатуру".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування