У "Регіонів" дані кращі, ніж екзит-полу. Вони готують мітинг

Неділя, 30 вересня 2007, 22:30

Лідер виборчого штабу Партії регіонів Борис Колесников заявляє про значну перевагу Партії регіонів на дострокових виборах у Верховну Раду.

Так він прокоментував оприлюднені о 22 годині результати екзит-полу.

"Як і на минулих виборах, Партія регіонів зайняла перше місце. При цьому в базових для нас областях явка випереджає 2006 рік", - зазначив Колесников.

За його словами, "внутрішня соціологія" Партії регіонів показує більш високий результат, ніж екзит-поли. Водночас, він відмовився назвати їхні точні результати.

Колесников також зазначив, що буде коментувати тільки офіційні результати виборів чи хоча б попередні результати.

Він також відмовився спрогнозувати можливий формат коаліції після виборів.

"Це питання ми будемо обговорювати після офіційного підрахунку голосів", - зазначив керівник штабу.

Він також повідомив, що в понеділок о 16 годині Партія регіонів проведе мітинг у Києві, де "подякує своїм прихильникам за те, що вони допомогли їм виграти вибори".

На питання про те, що Блок Юлії Тимошенко одержав за результатами екзит-полу близько 32% і протестуватиме, якщо цей результат виявиться нижче після офіційного підрахунку голосів, Колесников сказав, що у Партії регіонів, БЮТ і "Нашої України" досить засобів і сил, щоб проконтролювати підрахунок голосів.

На питання, чи не дзвонив лідер Партії регіонів Віктор Янукович президенту Віктору Ющенку і чи не вітав із перемогою на виборах, Колесников відповів:

"Мені про це не відомо, але було б непогано".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування