Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія добре знайома з усіма можливими українськими прем'єрами

Неділя, 30 вересня 2007, 23:47

Посол Російської Федерації в Україні Віктор Черномирдін заявив, що Росія готова співпрацювати з будь-яким урядом України, що буде сформований після виборів, насамперед, "для поліпшення економічних міждержавних відносин".

"Ми усіх знаємо, ми працювали, і коли був помаранчовий уряд після 2004 року на чолі з Тимошенко, ми працювали і раніш з урядом Януковича, і зараз працюємо", - додав він.

"Я був не на одних виборах, на яких були визначені проблеми, але сьогодні й у містах, і в селах усе було гарно, скрізь були спостерігачі, скрізь люди по-доброму зустрічали", - відзначив Черномирдін, говорячи про хід виборчої кампанії в Україні.

На його думку, те, що явка виборців на виборах в Україні перевищила 50%, є свідченням того, що українцям не байдуже те, що відбувається в їхній країні.

Російський посол також зазначив, що результати екзит-полів є "попередніми орієнтовними цифрами і варто почекати офіційних результатів голосування".

Посол РФ в Україні вважає, що вибори певною мірою впливають на ситуацію в Україні і, насамперед, відбиваються на економіці країни. "Вибори дострокові впливають, тому що уряд не може працювати повноцінно, відволікаються великі сили на проведення могутньої політичної кампанії, і ми це добре розуміємо", - підкреслив він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування