Мороз "наїхав" на Бойка за те, що той скривдив Мендуся

Середа, 10 жовтня 2007, 12:21

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає несправедливою критику з боку члена СПУ Володимира Бойка на адресу їхнього однопартійця Ярослава Мендуся.

Про це він сказав, коментуючи заяви Бойка щодо виборчої кампанії соціалістів на цих виборах, повідомляє прес-служба СПУ.

"Я високо ціную господарський і політичний досвід Володимира Семеновича, його практичний внесок у справу відстоювання соціальної справедливості на підприємствах, що належать до сфери його впливу, а також у депутатську діяльність. Розумію, що для гострих висловлювань Володимира Бойка на адресу роботи Соціалістичної партії і її активу є підстави", - сказав Мороз.

"Однак я не згоден з деякими узагальненнями, робити які можна винятково на основі результатів аналізу, яких Володимир Бойко, звичайно, не має", - додав він.

Зокрема, Мороз зазначив, що вважає "несправедливою і некоректною" оцінку Бойка ролі і місця у виборчій кампанії й у партії Мендуся.

"Це один з найбільш відповідальних і підготовлених політиків, здатних мислити і діяти масштабно і кваліфіковано", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування