Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович погрожує губернаторам "кадровими рішеннями"

Середа, 10 жовтня 2007, 13:17

Прем'єр Віктор Янукович не виключає кадрові перестановки за підсумками засідання уряду, присвяченого підготовці країни до зими.

"Я буду радитися з президентом, ми обов'язково будемо ухвалювати і кадрові рішення за підсумками наради", - сказав Янукович на засіданні Кабміну в середу.

За його словами, причина можливих кадрових перестановок - заборгованість областей по розрахунках за газ.

Зокрема, прем'єр зазначив, що борг по розрахунках за газ підприємств теплокомуненерго Дніпропетровської області складає 217 млн.грн., Харківської - 122 млн.грн., Луганської - 82 млн.грн., Донецької - 76 млн.грн., Херсонської й Одеської - по 26 млн.грн.

В інших регіонах ситуація, за словами Януковича, краща.

Він зазначив, що вже обговорював це питання з президентом і його позиція "з цього питання однозначна".

"Для того, щоб у нас були хазяї в регіоні, які ставилися б відповідально до своїх справ, потрібно підвищувати рівень відповідальності", - підкреслив прем'єр.

Також він сказав, що в ході візиту до Москви йому і міністру палива й енергетики Юрію Бойку "дали зрозуміти", що Росія буде вимагати своєчасних і повних розрахунків за газ.

"Ніхто нам ні на копійку подарунків робити не буде", - підкреслив прем'єр.

Янукович також закликав міністрів відповідних відомств поіменно назвати керівників регіонів, у яких виникає заборгованість по оплаті за енергоносії.

Ліга, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування