Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський вирішив консолідувати медіа-активи

Середа, 10 жовтня 2007, 13:40

Антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ "Видавництво "Пресцентр" на придбання частки у статутному капіталі ТОВ "Главред-Медіа" (м. Київ).

Про це повідомляє Телекритика з посиланням на прес-службу Антимонопольного комітету.

Угода забезпечує покупцеві досягнення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

Віце-президент холдингу "Главред-Медіа" Юлія Лимар прокоментувала цю подію так: "Рішення Антимонопольного комітету є підтвердженням намірів холдингу "Главред-медіа", "Газети по-київськи" та інформаційного агентства УНІАН об’єднатися в один холдинг, що було анонсовано на прес-конференції 6 серпня цього року".

"Процес об’єднання медіа-структур в один холдинг наразі знаходиться на стадії юридичного оформлення й, імовірно, буде завершений протягом місяця. Ми наголошуємо ще раз, що вся діяльність "Главред-медіа" завжди носитиме прозорий характер і будь-які зміни в житті медіа-групи будуть додатково анонсуватись", - зазначила вона.

Власником створеного у грудні 2006 року холдингу "Главред-Медіа" є Олександр Третьяков.

До складу холдингу входять журнали "Главред", "Профиль-Украина", "Телекритика", телекомпанія "Гравіс" (канали "Сіті" і "Кіно"), газети "Известия в Украине" і "Новая", Інтернет-видання "Главред", VIP і Stars.glavred. Холдинг також є співвласником регіональних ТРК "Жиса" (Крим) та "ТОР" (Донецька область).

ТОВ "Прессцентр" є засновником та видавцем "Газети по-київськи", "Газети по-дніпропетровськи" (Дніпропетровськ), "Газети по-харківськи" (Харків), "Газети по-одеськи" (Одеса), мережі районних газет "Газета нашого району" (Київ). Засновниками видавництва є структури, афілійовані з "Приватбанком".

Раніше головний акціонер CME Рональд Лаудер заявив, що Ігор Коломойський володіє групою видань "Главред", "Газетою по-київськи", а також інформагентством УНІАН. У його власності також знаходяться кілька регіональних телекомпаній

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування