Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єханурова попросили не тримати "дулю в кишені", а піти

Четвер, 11 жовтня 2007, 11:45

У випадку неголосування деяких членів "Нашої України" – "Народної Самооборони" за кандидатуру прем'єра від майбутньої коаліції, вони можуть бути виключені з блоку.

Про це заявив член НУ-НС Тарас Стецьків в інтерв'ю "Газете по-киевски", відповідаючи на питання про критичні заяви Юрія Єханурова на адресу лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

"Ці ігри кількох людей можуть коштувати політичних перспектив усієї нашої політичної сили і президента Ющенка, тому ми будемо вживати найжорсткіших заходів, аж до скликання з'їзду об'єднаного блоку", - сказав він.

Реклама:

"Там вони одержать оцінку своїм діям. Це може бути, у тому числі, і виключення депутатів, що відкололися, із блоку", - додав Стецьків.

На його думку, ті, хто не згоден з позицією НУ-НС щодо можливого прем'єрства Тимошенко, "повинні самі, ще до голосування, привселюдно про це заявити і вийти з блоку, скласти з себе депутатські повноваження, а не тримати "дулю в кишені".

"Торік ми були свідками чотиримісячної коаліційної епопеї, результатом якої стало прем'єрство Януковича. Якщо ми дозволимо зробити другу серію цього "марлезонського балету", то це закінчиться просто крахом для "Нашої України" і "поховає" політичні перспективи Віктора Ющенка на наступних президентських виборах", - сказав Стецьків.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування