Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стара Рада збирається на проект Януковича

Четвер, 11 жовтня 2007, 11:52

У вівторок, 16 жовтня, Верховна Рада п'ятого скликання з ініціативи прем'єра Віктора Януковича розгляне в першому читанні проект держбюджету-2008.

Про це заявив голова бюджетного комітету, член Партії регіонів Володимир Макеєнко, повідомляє Обком з посиланням на "Экономические известия".

За словами джерела в Мінфіні, голова уряду, ініціюючи бюджетні слухання, має намір прискорити процес створення коаліції у Верховній Раді шостого скликання.

"Усі розуміють, що розглядати і приймати бюджет очевидно буде новий склад Верховної Ради, але ми не маємо наміру зривати строки прийняття бюджету за Бюджетним кодексом", - відзначив співробітник Мінфіну.

Макеєнко повідомив, що цього року надійшло втричі більше пропозицій від областей до проекту держбюджету, ніж у 2006 році.

"До 1 жовтня ми приймали пропозиції по бюджету, зараз опрацьовуємо їх", - наголосив депутат. Він відзначив, що частина пропозицій пов'язана зі збільшенням дохідної частини держбюджету.

Бюджетний комітет за участю 19 депутатів від Партії регіонів збирається двічі на тиждень, підкреслив голова комітету:

"До процесу підключаються і ті депутати, що за підсумками виборів не пройшли в парламент нового скликання. Деякі з них хочуть довести проекти, розпочаті торік".

Заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради п'ятого скликання, член "Нашої України – Народної самооборони" Павло Жебрівський рекомендує Макеєнку не надто старатися у роботі над проектом головного фінансового документу країни на майбутній рік і відпочити після парламентських виборів.

При цьому він додав, що підготовка альтернативного проекту держбюджету вже підходить до кінця.

Як відомо, 15 жовтня минає кінцевий термін для оголошення Центвиборчкомом офіційних результатів дострокових виборів у парламент.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування