Зять Онопенка готовий стати міністром юстиції

Четвер, 11 жовтня 2007, 11:59

Глава Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук може стати одним з кандидатів на посаду міністра юстиції в новому Кабінеті Міністрів.

Таке припущення озвучив він сам у коментарі Лізі.

Зокрема, політик відзначив, що готовий працювати на посаді, пов'язаній з юриспруденцією, оскільки займається цією справою більше 20 років.

"І якщо юстиція відійде нашому блокові, можливо, я буду одним з кандидатів на посаду міністра юстиції, якщо ні - я буду працювати у Верховній Раді в Комітеті з питань правової політики або Комітеті з питань правосуддя", - сказав політик.

За його словами, у будь-якому випадку рішення буде ухвалювати весь блок, усі кандидати в депутати будуть голосувати за те, хто яку посаду буде займати.

"Я не хотів би називати ті чи інші прізвища - ми будемо з ними визначатися, коли прийде час. Зараз нам важливо закінчити роботу над коаліційною угодою і створити всі можливості для формування нового уряду", - підкреслив БЮТівець.

Він також нагадав, що у вівторок увечері члени БЮТ погодили з представниками "Нашої України - Народної самооборони" коаліційну угоду.

"Це та сама угода, яка була підписана на початку поточного року, і сьогодні в новому форматі ми парафували його з невеликим списком розбіжностей, що будуть невідкладно погоджені. Цей документ ми передамо на підпис нашим лідерам", - підсумував Корнійчук, додавши, що угода фактично є початком роботи над програмою уряду.

Раніше лідер БЮТ Юлія Тимошенко по закінченні зустрічі з президентом заявила, що майбутня коаліція БЮТ - НУНС надасть парламентській опозиції широкі права, зокрема, їм буде віддано низку портфелів в органах влади.

Корнійчук – зять нинішнього глави Верховного суду Василя Онопенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування