Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз готовий був піти, але його не пустили

Четвер, 11 жовтня 2007, 14:00

Члени політради СПУ вважають, що заміна керівництва партії недоцільна.

Таке рішення ухвалено на засіданні політради СПУ в четвер, повідомляє прес-служба партії.

Як розповів член партії Григорій Дашутін була розглянута заява лідера Соцпартії Олександра Мороза, у якій йдеться: "якщо члени політради вважають, що нинішній програш партії на дострокових виборах пов'язаний з особистістю Олександра Мороза й обраної ним стратегією, то я готовий подати у відставку з посади лідера Соціалістичної партії".

"Однак, я і практично всі члени політради вважають, що заміна керівництва СПУ недоцільна", - заявив Дашутін.

За його словами, "сьогодні претензії не до Мороза, а до "інертності" місцевих лідерів, керівникам міських і районних комітетів, що звикли працювати на рівні 1991 року і нічого не намагаються змінювати. Саме з цієї причини СПУ не одержала нових електоральних прихильників, а частина протестного електорату, яка завжди підтримувала соціалістів, пішла до БЮТ", - вважає соціаліст.

Також у середу з'явилася заява партійного бюро Донецького обласного комітету Соціалістичної партії, у якому засуджується "ревізіоністська позиція партійного бюро Донецького міського комітету СПУ й особисто першого секретаря ГК СПУ Іващенка О.В., підтримана членом Політради СПУ Волгою В.А. щодо подальшої життєдіяльності Соціалістичної партії".

У ньому відзначається, що ідея реструктуризації партії "викликає подив не тільки в членів міськкому, але й рядових членів міської організації, яких об'єднали в одну кампанію", повідомляє Обком.

Як відомо, Донецький міськкомітет партії пропонував змінити главу СПУ, а можливим кандидатом на цю посаду називав Василя Волгу.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування