Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Зелені" заявляють, що не тиснуть на "Газету 24"

Четвер, 11 жовтня 2007, 18:59

Партія зелених відкидає звинувачення у тиску на "Газету 24".

Про це йдеться в заяві партії, розповсюдженій її прес-службою, повідомляє УНІАН.

У заяві наголошується, що ПЗУ є політичною силою, яка сповідує принципи демократії та права, тому у своїй діяльності завжди керувалася та керується нормами чинного законодавства.

"Звинувачення у тиску на "Газету 24" є безпідставними та необґрунтованими, адже всі матеріали розміщувалися виключно у відповідності до умов укладених договорів, що є підтвердженням волевиявлення сторін", – заявляє ПЗУ.

"У свою чергу, договірні відносини регулюються Конституцією України, Цивільним та Господарським кодексами України, а у період виборчої кампанії також Законом України "Про вибори народних депутатів України", зазначається у заяві.

"Дуже прикро, що люди, які займаються журналістикою, намагаються прикрити власні невдачі політичними звинуваченнями", – вважають члени партії.

Проблеми неефективного менеджменту та творчі прорахунки повинні вирішуватися іншими методами, зазначається у заяві. "В даному випадку маємо звичайну підміну понять, політична цензура має іншу сутність. Тому апелювати до свободи слова в даній ситуації є недоречним", - наголошують "зелені".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування