Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий вирішив допитувати кожного претендента на землю

П'ятниця, 12 жовтня 2007, 11:10

Погоджувальна рада голів депутатських фракцій Київради більшістю голосів підтримала ініціативу секретаря Київради Олеся Довгого про проведення пленарних засідань щотижня.

Про це в п’ятницю повідомляє прес-служба Київради.

За словами Довгого, засідання сесії транслюватимуться у прямому ефірі на телеканалі "Київ", а засідання комісій відбуватимуться максимально публічно з обов’язковим запрошенням представників ЗМІ.

При цьому він додав, що докладе максимум зусиль, аби секретаріат, незважаючи на додаткове навантаження, працював безперебійно та ефективно.

Крім того, Довгий заявив, що на погоджувальній раді було прийнято рішення про введення нової процедури розгляду земельних питань.

"Процедура проходження земельного питання досить тривала. Інколи збір усіх погоджень та висновків займає більше 5 років. Але на сьогоднішній день опозиція через ЗМІ сформувала громадську думку таким чином, що громадяни помилково вважають, що земельні ділянки виділяються за хвилину", - зазначив секретар Київради.

Відтепер, за його словами, до сесійної зали будуть запрошуватися всі фізичні та юридичні особи, яким відводиться земельна ділянка.

Майбутні власники та орендатори аргументуватимуть свою позицію та пояснюватимуть, скільки додаткових коштів це принесе до бюджету, якою є соціальна спрямованість відведення тієї чи іншої земельної ділянки, надаватимуть додаткові графічні матеріали, а саме цифрове фото, а також виписку із земельного кадастру.

"Цим, ми досить швидко зможемо переконати громадськість в тому, що негатив навколо земельних питань створений виключно піарниками опозиції, яка зацікавлена не у наповненні міського бюджету, а у дискредитації Київради і міської влади", - сказав він.

Довгий також додав, що відведення кожної земельної ділянки призводить до збільшення бюджету і, відповідно, до збільшення соціальних видатків.

"Починаючи з 18 жовтня пленарні засідання будуть проходити без внесення будь-яких питань з голосу, з чітким дотриманням усіх норм регламенту", - пообіцяв він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...