Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київрада роздавала землю "дубльованими" картками?

Субота, 13 жовтня 2007, 11:14

Під час останньої сесії Київради деякі депутати з фракцій, які ігнорують сесію, зуміли проголосувати, незважаючи на те, що їхні картки знаходилися у голів фракцій.

За інформацією "Дзеркала тижня", це було зроблено за допомогою дублів депутатських карток.

Коментуючи ситуацію, голова Київської міської організації Партії регіонів Василь Горбаль підтвердив технічну можливість голосування двох депутатів з фракції ПР за допомогою дубльованих карток.

"Система "Рада", а саме вона працює в залі Киїради, припускає наявність двох депутатських карток. Одна видається на руки депутатові, друга знаходиться в секретаріаті. Таким чином, будь-який депутат може отримати дублікат, якщо подасть в секретаріат відповідну заяву", - пояснив він.

Горбаль стверджує, що буде проведено відповідне розслідування інциденту. "Ми, звичайно, розбиратимемося з приводу інциденту всередині фракції. Нас цікавить, за які конкретно земельні рішення голосували люди, близькі нам по переконаннях, тоді, коли фракція Партії регіонів принципово не голосувала", — запевнив він.

На думку Горбаля, остання сесія Київради була нелегітимною. "Ухвалювати земельні рішення з голосу, без висновків комісії й усіх потрібних погоджень, м’яко кажучи, не дозволено", — заявив лідер столичних регіоналів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування