Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко запропонував Єханурову здати мандат

Субота, 13 жовтня 2007, 19:15

Лідер блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Луценко вважає, що члени блоку, які пройшли в парламент і не згодні з проголошеним ще до виборів принципом формування коаліції з БЮТ, повинні відмовитися від депутатського мандата.

Про це він заявив в інтерв'ю тижневику "Кореспондент", опублікованому в суботу.

"Якщо Юрію Івановичу (Єханурову) або кому б то не було не подобається такий формат парламентської більшості, обумовлений угодою про створення виборчого блоку, який зробив його депутатом, якщо він вважає це помилкою, він може зняти з себе повноваження депутата й критикувати нас по-чорному. Так буде правильно", - вважає Луценко.

Лідер НУ-НС також висловив думку, що Партія регіонів не буде намагатися зірвати формування новообраного парламенту.

"Я вважаю, що Партія регіонів, що має за плечима гарний досвід, досвід ефективного перебування в опозиції, вибере саме цей шлях - шлях впливової опозиції. Якщо Партія регіонів відповідальна загальнонаціональна сила, що дивиться в майбутнє, у перспективу, вона з цим погодиться. Тому що це дасть можливість повернення у владу", - сказав Луценко.

Як заявляла лідер БЮТ Юлія Тимошенко, у суботу на стіл президентові Віктору Ющенку буде покладена парафована коаліційна угода між БЮТ і "Нашою Україною - Народною самообороною".

Однак станом на 18.30 суботи немає офіційної інформації, що такий документ переданий у секретаріат глави держави.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування