Брата Ющенка хочуть об'єднати з Богословською

Субота, 13 жовтня 2007, 22:13

43-й номер виборчого списку БЮТ Олександр Фельдман ініціює підписання "Меморандуму про створення депутатського об’єднання "За Харків!" у Верховній Раді VI скликання.

"Харківщина, як багатомільйонний регіон, інтелектуальний центр країни, столиця багатьох галузей освіти і високотехнологічного виробництва, потребує високого представництва власних інтересів на центральному політичному рівні", - йдеться в тексті меморандуму, повідомили УНІАН у суботу в прес-службі Фельдмана.

"При цьому харківська община через скасування мажоритарної системи виборів, відсутність інститутів регіонального представництва та недосконалість нинішньої політичної системи не має у своєму розпорядженні механізмів захисту власних інтересів та їх цивілізованого лобізму", - зазначається в меморандумі.

"Після проведення попередніх підсумків виборів можна з упевненістю сказати, що у Харкова нарешті з’явилася унікальна можливість отримати своє потужне представництво в парламенті і сформувати регіональне депутатське об’єднання", - вважає Фельдман.

Фельдман пропонує всім депутатам-харків’янам, незалежно від партійної приналежності, об’єднатися в рамках депутатської групи "За Харків!", аби разом відстоювати інтереси мешканців свого регіону в парламенті.

До Верховної Ради VI скликання за списками різних політичних сил пройшло 14 народних депутатів-харків’ян: Алла Александровська (КПУ), Інна Богословська (Партія регіонів), Олег Гейман (БЮТ), Ірина Горіна (ПР), Віталій Данилов (БЮТ), Валерій Камчатний (БЮТ), Юлія Ковальова (Партія регіонів), Олексій Логвиненко (БЮТ), Василь Потапов (Партія регіонів), Дмитро Святаш (ПР), Володимир Філенко (БЮТ), Олександр Фельдман (БЮТ), Дмитро Шенцев (ПР), Петро Ющенко (НУ-НС).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування