Чорновіл відчуває, що Тимошенко і Луценко хочуть таємно навідатись до Януковича

Понеділок, 15 жовтня 2007, 11:27

Депутат Верховної Ради 5-го скликання від фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що блок Юлії Тимошенко й блок "Наша Україна - Народна Самооборона" схильні до ведення переговорів з його політичною силою.

Про це Українським Новинам повідомила прес-служба ПР.

"Обидві сторони (БЮТ і НУНС) у принципі тихенько шукають якийсь контакт з Партією регіонів і не проти схилити її на свою сторону", - вважає Чорновіл.

При цьому він зазначає, що ПР не має наміру вести переговори таємно.

"Але грати в брудні ігри "БЮТ проти НУ" або "НУ проти БЮТ" ми не маємо наміру, це тільки тимчасові ігри", - сказав депутат.

На думку Чорновола, ймовірність створення коаліції БЮТ-НУНС неймовірно низька.
"Сьогодні Партія регіонів спостерігає протистояння, яке відбувається між БЮТ і НУНС - це можна назвати "і хочеться, і колеться, і мама не велить", - зазначає він.

Чорновіл вважає, що обидві політичні сили хотіли б створити "помаранчеву" коаліцію, але при цьому кожна сторона бажає отримати від такого блокування абсолютний максимум і не йде на компроміс.

"У них (БЮТ і НУНС) зараз почалася абсолютно відверта війна", - сказав депутат.

Зі слів Чорновола, ПР готова створити широку коаліцію.

"Але не на тій умові, щоб "нагадити" кому-небудь з цієї "солодкої парочки", - зазначає він.

Як повідомлялось, прем'єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає передчасним вести переговори про створення коаліції до того, як оголошено остаточні результати виборів Верховної Ради.

Раніше Президент Віктор Ющенко закликав політсили, які пройшли в Раду, сформувати коаліцію й висунути кандидатуру прем'єра протягом 5 днів.

Блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" почали переговори про створення коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...