ТИМОШЕНКО І ЛУЦЕНКО-КИРИЛЕНКО ПІДПИШУТЬ УГОДУ У ВІВТОРОК

Понеділок, 15 жовтня 2007, 18:30

Угоду про формування парламентської коаліції між БЮТ і "Нашою Україною" – "Народною Самообороною" може бути підписана у вівторок в Українському Домі.

Останні події

Таку готовність висловили лідери БЮТ та НУНС під час зустрічі з Віктором Ющенком, повідомляє прес-служба президента.

У свою чергу Ющенко після завершення зустрічі констатував, що політичні переговори знаходяться на фінішній прямій, оскільки переможці парламентських виборів виконали його настанову щодо якнайшвидшого формування коаліції.

"На зволікання не залишається часу. На порядку денному – прийняття невідкладних рішень, головними з яких є утвердження бюджету на наступний рік, скасування депутатських пільг та недоторканності, розгортання антикорупційних заходів. Моя вимога залишається незмінною – держбюджет-2008 має гарантувати підвищення рівня соціальних стандартів в Україні", – заявив президент.

Ющенко нагадав, що стабілізація роботи парламенту стане надійною запорукою для порозуміння та подальшого формування загальнонаціонального "конституційного консенсусу".

"Це дасть змогу країні вирватися із зачарованого кола криз та владних конфліктів, відкриє шлях для поступу в майбутнє. Оновлений парламент та майбутня урядова команда мають згуртуватися навколо національних пріоритетів і забезпечити єдність нації. І більшість, і опозиція мають працювати на благо народу", – зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування