Кириленко і Тимошенко 4 години думали, як задовольнити Януковича

Понеділок, 15 жовтня 2007, 20:47

Лідери демократичних сил практично погодили проект нової редакції закону про Кабмін.

Про це повідомив лідер НУНС В’ячеслав Кириленко після парафування коаліційної угоди лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

За його словами, навколо цього законопроекту, а також закону про статус народного депутата "точилася найбільша дискусія".

Реклама:

"Але станом на сьогодні усі дискусії завершені, і ми вийшли на погоджені примірники по обох законопроектах", - сказав Кириленко.

Решту часу, за його словами, лідери демсил витратили на те, щоб "розв’язати наболілі питання і задовольнити потреби опозиції".

"Тому ми наполягаємо на тому, щоб іще до всіх голосувань був ухвалений взаємоприйнятний для влади та опозиції закон про опозицію", - додав він.

ВІДЕО ДНЯ

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко повідомила, що крім закону про скасування пільг народних депутатів, одним з перших новообрана Верховна Рада розгляне закон про дострокові вибори Київради і мера Києва.

"Ми узгодили всі законопроекти щодо дострокових виборів мера і Київради, і ми раді з того, що разом з переформатуванням Верховної Ради відбудеться переформатування Київської міської влади", - сказала Тимошенко.

Також, за її словами, під час зустрічі обговорювався проект закону про імперативний мандат для депутатів Верховної Ради і про повноваження голів місцевих адміністрацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...