Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичці закликають помиритись

Понеділок, 15 жовтня 2007, 21:00

Партія регіонів закликає відповідальні демократичні сили до досягнення національного порозуміння з метою об’єднання народу.

Про це йдеться у заяві партії регіонів, яку в понеділок поширила прес-служба партії.

"Партія регіонів твердо наполягає на необхідності досягнення національного порозуміння з метою об’єднання народу України і створення ефективної влади. Ми закликаємо до цього всі дійсно патріотичні та відповідальні українські політичні сили", - йдеться в заяві.

Водночас Партія регіонів наголошує на своєму намірі формувати коаліцію.

"Як переможці виборів, ми зробимо все належне, щоб у найкоротший термін сформувати таку ефективну коаліцію політичних сил у Верховній Раді, що буде відображати інтереси максимального числа виборців", - зазначається в повідомленні.

"Нехтування вибором українського народу неминуче призведе до руйнування економіки, громадянського миру і політичної стабільності в країні", - зазначає Партія регіонів.

В заяві також наголошується, що "Дострокові вибори, на жаль, ще більше розділили Україну на два табори".

"Безвідповідальні політики, які свої власні амбіції і апетити ставлять вище національного інтересу, знову провокують глибоку кризу в українському суспільстві", - також говориться в повідомленні.

"Вони не чують заклику президента до національного примирення і нехтують його вимогою сісти за стіл переговорів з усіма парламентськими силами заради країни і її громадян", - зазначає Партія регіонів.

"Створення образу ворогів, заклики до помсти, популістські гасла та політичний шантаж свідчать про бажання деяких політиків повернути в Україну принцип "Якщо ми перемогли – кінець вам!" Недавня історія вже показала безглуздість такого підходу. Така політика є формою війни і неприйнятна для сучасних демократичних країн", - йдеться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування