Тепер газ вибухнув на Полтавщині

Вівторок, 16 жовтня 2007, 10:32

15 жовтня в селі Супрунівка Полтавського району під час пуску (підпалювання) газового котла КС-50 в теплогенераторній №1 КП ЖКГ, стався вибух газу.

Як повідомили УНІАН в Центрі пропаганди обласного управління МНС, в результаті вибуху на місці події загинув головний інженер КП ЖКГ селища Супрунівка та отримав травми слюсар-сантехнік, який в тяжкому стані був госпіталізований в реанімаційне відділення Полтавської обласної лікарні. Сьогодні зранку лікарі повідомили, що він помер.

"Цей котел встановлений в теплогенераторній, неподалік двоповерхового будинку, який не постраждав. Після вибуху, в теплогенераторній з’явилася тріщина", - повідомив представник МНС.

На місці пригоди наразі працюють фахівці МНС, Держгірпромнагляду, Полтавагазу.
Причина вибуху газу - встановлюється.

Нагадаємо, Кабмін доручив усім головам облдержадміністрацій провести перевірку газорозподільних систем до 15 листопада.

Як повідомив журналістам віце-прем`єр міністр Андрій Клюєв, за результатами перевірки вживатимуть заходів до керівників компаній, які будуть викриті в недбалості або порушенні правил безпеки.

У вівторок в Україні, відповідно до указу президента Віктора Ющенка, - день жалоби у зв`язку з вибухом газу в житловому будинку 13 жовтня в Дніпропетровську, який призвів до численних людських жертв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування