Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко просить змінити тональність і прибрати агресивність

Вівторок, 16 жовтня 2007, 13:53

Президент Віктор Ющенко закликає політичні сили до компромісу і діалогу.

Про це він сказав, виступаючи на засіданні Національної комісії з посилення демократії і верховенства права, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Президент підкреслив, що зараз після виборів Ради настав хороший момент для конструктивного діалогу для того, щоб стабілізувати політичну ситуацію в країні і врегулювати взаємини трьох гілок влади.

"Я дуже хотів би, щоб ми проілюстрували те, на що сподівається вся Україна, привели владу до стабільності і спокою. Це можливо через компроміс і діалог", – сказав президент.

Він підкреслив, що в процесі парламентських виборів немає переможців і немає тих, що програли, і що сторони повинні піти на поступки один одному.

"Щось потрібно відкинути з одного боку, щось з іншого, змінити тональність, прибрати агресивність, відмовитися від радикальних речей з однієї й іншої сторони", – сказав Ющенко.

Як повідомлялося, за остаточним підрахунком Центральної виборчої комісії до Верховної Ради проходять Партія регіонів - 34,37%, Блок Юлії Тимошенко - 30,71%, Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" - 14,15%, Комуністична партія - 5,39%, Блок Литвина - 3,96%.

15 жовтня Блок Юлії Тимошенко і Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" домовилися створити коаліцію у Верховній Раді 6-го скликання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування